edifici modernista

Viu nits màgiques a l’edifici modernista Casa Batlló

La Casa Batlló és un dels símbols culturals per excel·lència de la Ciutat Condal. Situat a l’antiga Illa de la Discòrdia, l’edifici modernista dissenyat per Antoni Gaudí acull les “Nits Màgiques”, una experiència que uneix cultura i música sota el cel de Barcelona.

Gaudeix de la cultura d’una manera única

Les Nits Màgiques han tornat a la Casa Batlló per portar més música que mai. L’edifici modernista comptarà amb dotze dies de concerts des del dimecres 7 d’octubre fins al diumenge 31. L’entrada, per 19 €, inclou una visita guiada a la Casa Batlló, l’actuació musical dels artistes convidats i una copa de benvinguda. Les taules tenen una capacitat d’entre 2 i 6 persones, i els concerts es divideixen en dos torns (18 h i 20 hores) com a mesura preventiva contra la Covid-19.

casa-batllo-1

Visita l’edifici modernista

Antoni Gaudí va dissenyar i reformar la Casa Batlló quan el nou propietari, Josep Batlló i Casanovas, va adquirir-la l’any 1903. Va gaudir de total llibertat creativa, i va crear una obra d’art admirada per la seva bellesa i funcionalitat. La Casa Batlló va representar l’avantguarda arquitectònica del modernisme català al segle XX, i actualment és visitada per més d’un milió de persones cada any. A les Nits Màgiques rebràs una visita en format Smartguide, que permet descobrir l’univers de modernisme de Gaudí a través d’una videoguia de realitat augmentada. Ja coneixes la història dels trencadissos?

Casa-Batllo-2

Concert i beguda sota el cel de Barcelona

La visita a l’edifici modernista continua al sostre, on podràs gaudir del concert mentre et serveixen una beguda a taula. Una desena d’artistes i estils musicals et faran viure una nit màgica en un entorn oníric i de fantasia. Els artistes que trobaràs són: Carmen Porcar, Al Sánchez & The Speedway runners, La Mar de Rumba, Gigi McFarlane, Peter Gynt & The Suites, Lexter, Luna Llena, Gisela Novais, Marga Mbande i Summer Lovers. A què esperes per agafar les entrades?