Visites guiades pel Poblenou i la seva arquitectura

Visites guiades pel Poblenou i la seva arquitectura

El barri del Poblenou de Barcelona és una de les zones que més està canviant la seva aparença. El nou ús de les antigues fàbriques, s’ha convertit en un exemple de rehabilitació i reutilització dels espais històrics. A més, la seva activitat cultural ha fet que el Poblenou s’hagi transformat en un barri amb molt d’èxit entre els més joves. Aquest exemple de rehabilitació i transformació es pot conèixer de la mà dels experts d’OBRA que organitzen visites guiades per l’arquitectura del Poblenou. Si us interessaria recórrer aquest barri amb tota la informació, no us podeu perdre aquests itineraris.

Visites guiades pel Poblenou

A OBRA comptem amb un total de tres visites guiades pel Poblenou: “Coneixement i cultura”, “Lofts” i “Palo Alto i Equipaments”. Es tracta d’unes visites que expliquen com el barri del Poblenou ha sabut fusionar la seva història amb el seu present mitjançant la rehabilitació arquitectònica de les antigues fàbriques especialment. Cada itinerari té una duració estimada de 4 hores i s’han de reservar a la web d’OBRA:

  • Públic objectiu: tots els públics. Estudiants d’arquitectura, urbanisme i paisatge, arquitectes, urbanistes, historiadors, gestió turística, veïns de Barcelona, turistes, etc.
  • Idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany.

22@ Poblenou: Coneixement i Cultura

Aquesta visita guiada pel Poblenou proposa un itinerari pels edificis dedicats al coneixement i la cultura del barri. Durant aquesta visita es podran visitar Can Jamandreu, Ca l’Arañó, l’antiga fàbrica Josep Canela (Can Tiana) i Can Framis.

visites guiades pel poblenou i 22@

Tos quatre són edificis recuperats i rehabilitats als usos de coneixement i cultura, preservant el seu valor arquitectònic i patrimonial.  Més informació.

22@ Poblenou: Lofts

L’itinerari de “22@ Poblenou: Lofts” fa un repàs al pla 22@Barcelona, el qual consisteix en la renovació de les àrees industrials del Poblenou per a la creació d’un districte modern. Amb aquesta visita es veu clarament com s’han transformat les infraestructures i com s’han urbanitzat per adequar-se als nous requeriments. Dins d’aquest pla, s’han creat nous habitatges no convencionals tipus loft, que han aconseguit respectar i preservar el patrimoni artístic del Poblenou.

visites guiades pel poblenou de Barcelona

Durant l’itinerari es visitaran Vapor Llul, el Passatge del Sucre, Can Gili Vell i Can Gili Nou. Més informació.

7@ Poblenou: Palo Alto i Equipaments

L’ultima de les visites guiades pel Poblenou que ofereix OBRA, fa un recorregut pels edificis dedicats a l’ús d’equipaments de barri i a la zona d’activitats artístiques i de disseny denominada Palo Alto. El recorregut passa per Can Felipa, Can Saladrigas, Palo Alto i la Torre de les aigües. Més informació.

visites guiades pel poblenou barri

Si estàs interessat en aquestes o d’altres visites guiades per l’arquitectura de Barcelona, recorda que pots consultar tota la programació a la web d’OBRA.