Casa de l'aigua

Visita virtual a la Casa de l’Aigua

Des que va començar el període de confinament, han sigut moltes les iniciatives que han sorgit per poder portar més fàcilment el fet d’haver de quedar-nos a casa. Algunes d’elles, han estat les visites virtuals. Museus, exposicions… Però l’Ajuntament de Barcelona també ha apostat per aquestes visites i ha apropat les instal·lacions de cada barri als barcelonins. Avui us portem un exemple que ha estat triomfat d’ençà que va aparèixer: la visita virtual a la Casa de l’Aigua. 

Visites virtuals durant el confinament

Amb l’objectiu d’apropar les instal·lacions a la ciutadania i difondre la seva història i cultura, s’ha creat una visita virtual i interactiva. A partir del mapa històric de l’abastiment d’aigua a la ciutat de Barcelona, s’ha confeccionat un recorregut amb diferents recursos sobre els punts més importants, com els aqüeductes de Montcada, la Casa de l’Aigua de la Trinitat, o el Rec Comtal.

foto1 (4)

Visita virtual a la Casa de l’Aigua

Un dels punts més importants és la visita virtual a la Casa de l’Aigua, ja que és un equipament de referència pel seu interès històric i arquitectònic d’estil modernista. Per aquest mateix motiu, les visites guiades a la Casa de l’Aigua ja es duien a terme abans del confinament. Concretament el primer cap de setmana de cada mes. Però a causa de la situació actual en què ens trobem, s’ha optat per digitalitzar-la i fer que tothom la pugui gaudir des de la comoditat de casa seva.

foto 2

A més, acull l’Aula Ambiental de la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, on se solen dur a terme diverses activitats com exposicions, seminaris, etc. Si les visites a la Casa de l’Aigua no s’han aturat i ara permeten fer-les de forma virtual, l’Aula Ambiental ha volgut fer el mateix i ha preparat diferents activitats perquè es puguin gaudir des de casa.

Coneixies aquesta visita virtual? Visita el nostre blog periòdicament i descobreix-ne moltes més!

Descobreix la visita virtual aquí.