Amb la casa sí que s'hi juga

Taller de sensibilitació energètica d’habitatges

La Delegació del Maresme del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona organitza un taller per a la sensibilització energètica d’habitatges.

El taller familiar tindrà lloc a la Casa Capell (Parc Central) de Mataró, el proper dissabte 28 de juny a les 11:00. L’entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia perquè les places són limitades. La durada de l’activitat és d’una hora i mitja. 

Taller de sensibilitació energètica d'habitatges

La rehabilitació d’un habitatge serà el pretext per conèixer recursos i materials que el poden fer més conformtable i energèticament sostenible. A través de jocs amb senzills experiments i exemples pràctics, els nens i joves d’entre 8 i 13 anys podran assolir els vaolrs i coneixements per millorar la relació entre l’habitatge i l’energia, i aprendran a utilitzar-los més eficientment.

Aprendre jugant

A més del taller presencial, el Col·legi també ofereix un joc interactiu “Amb la casa sí que s’hi juga” al qual es pot accedir des de la pàgina www.testenergia.cat. El joc planteja una casa que consumeix massa energia i l’alumne té la missió de reduir el consum energètic a partir de les opcions que ofereix l’aplicatiu.

Es tracta d’una activitat que potencia l’aprenentatge autònom i permet desenvolupar competències transversals com el pensament crític, el coneixement del medi, l’estalvi de consum energètic, etc.

Us animem a tots a participar-hi!