“(RE)PENSAR, (RE)HABITAR I (RE)CICLAR!”

La Diputació de Barcelona i la Secció Catalana d’AVS convoquen una jornada on s’analitzaran les politiques de sòl i habitatge en temps incerts.

La incipient recuperació econòmica, les noves lleis d’administració local i de rehabilitació, regeneració i renovació urbanes  i les seves derivades respecte de les empreses de gestió urbanística i d’habitatge, la capacitat del planejament aprovat per incorporar els canvis de la nostre societat, i la consolidació de l’habitatge dotacional com a gairebé l’únic concepte urbanístic que garanteix el destí social de l’habitatge, són temes que tenim sobre la taula i dels que cal parlar-ne.

Ara creiem que és un moment oportú, per continuar el debat iniciat a la jornada del “Requiem per l’habitatge protegit?”, que va tenir lloc el mes de maig de l’any passat, i aprofundir-lo encara més. És per aquest motiu que la Diputació de Barcelona, i la Secció Catalana d’AVS, us convoquem a la jornada que tindrà lloc el proper dia 7 de maig.

“(RE)PENSAR, (RE)HABITAR I (RE)CICLAR!”
Anàlisi de les polítiques de sòl i habitatge en temps incerts

Captura de pantalla 2014-04-25 a les 10.30.03

Tot i que la jornada està oberta a totes aquelles persones interessades en l’àmbit de l’habitatge i les polítiques d’habitatge, la jornada està dedicada principalment a dos grups de professionals:

- Professionals d’empreses públiques de sòl i habitatge  i altres professionals del sector públic o privat empresarial immobiliari.

- Personal tècnic i càrrecs electes de les administracions locals que treballen de forma directa o indirecta en l’àmbit de l’habitatge, especialment en tasques planificació, promoció, gestió d’habitatge i millora urbana.

INSCRIPCIONS

La data limit d’inscripció és el dia 5 de maig de 2014. Podeu accedir al formulari des d’aquí. 

Per a més informació podeu consultar el programa de la jornada a la web de la Diputació.