Sant Pau

El recinte modernista Sant Pau, gratis per als veïns

Bones notícies per als veïns del recinte modernista de Sant Pau! La Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau permetrà visites gratuïtes dels veïns de la zona al recinte modernista Sant Pau.

El recinte modernista Sant Pau

El recinte modernista Sant Pau és obra de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Durant un segle, les instal·lacions acollien un hospital (de fet l’edifici va ser construït amb aquesta fi). Després del trasllat de l’activitat sanitària al nou recinte, construït al 2000 i que s’emplaça just al costat, el recinte va dur a terme un ambiciós procés de rehabilitació per a recuperar el valor patrimonial i artístic.

Gràcies a aquesta transformació, el nou recinte modernista Sant Pau s’ha convertit en un espai cultural de referència a la ciutat, en el qual hi conviuen la història i la innovació, com també passa a la presó de la Model.

Sant Pau

Visites gratuïtes per als veïns

El recinte modernista és un lloc viu on constantment hi ha noves activitats culturals, concerts i conferències. El recinte acull diverses institucions d’àmbits com la sostenibilitat, la salut i l’educació on desenvolupen els seus programes i projectes.

Els veïns i veïnes residents a les finques contigües al perímetre de protecció patrimonial del recinte modernista de Sant Pau ja poden accedir gratuïtament als espais visitables. Per a fer-ho, cal que es facin un carnet. Els veïns dels barris més propers (Sagrada Família, Guinardó, Baix Guinardó i Camp de l’Arpa) hauran de pagar 5 euros anuals pel mateix carnet (els 5 euros van només per a despeses de gestió, l’accés al recinte i les activitats també són gratuïtes per a ells).

Sant Pau

Tan si sou veïns com si no, us recomanem que visiteu el recinte modernista Sant Pau. Us encantarà! També podeu visitar altres joies modernistes de Barcelona, com el mercat de Sant Antoni o la Sagrada Família.