programa de rehabilitació subvenció

Programa de rehabilitació per a pisos de lloguer

Si tens un pis buit que vols sotmetre a un programa de rehabilitació, la Borsa d’Habitatge de Lloguer de Barcelona pot ajudar-te. Informa’t sobre els avantatges i les garanties.

Ajudes per al programa de rehabilitació

Tens un pis buit? Vols llogar-lo amb garanties? Vols beneficiar-te de les ajudes per a la rehabilitació? Si inscrius el teu pis a la Borsa d’Habitatge de Lloguer de Barcelona pots beneficiar-te d’una subvenció per a un programa de rehabilitació del 100% de l’import de les obres (fins a un màxim de 15.000 euros), a canvi d’un contracte de fins a 5 anys per llogar el pis a través d’aquest programa.

Aquesta opció pot ser molt interessant per aquells propietaris que disposin d’un habitatge de propietat buit perquè podran treure un rendiment econòmic a partir del lloguer, però també beneficiar-se dels avantatges d’acollir-se a un programa de rehabilitació del seu immoble. La rehabilitació pot millorar la nostra qualitat de vida perquè guanyarem en seguretat, accessibilitat, confort i sostenibilitat arquitectònica i urbana.

un programa de rehabilitació millora la qualitat de vida

Del programa de rehabilitació a l’eficiència energètica

Un altre dels punts claus del programa de rehabilitació són les millores en l’eficiència energètica. D’una banda, un immoble eficient energèticament pot ajudar-nos a reduir la nostra despesa en energia i suposar un gran estalvi econòmic. D’altra banda, gràcies al programa de rehabilitació podem optar a aconseguir el certificat d’eficiència energètica. Les vivendes eficients energèticament són una opció molt atractiva per a futurs compradors o llogaters de la nostra casa que, per exemple, podran gaudir d’una casa amb millors condicions de confort sense haver de fer un gran ús dels sistemes de climatització (calefacció i refrigeració).

programa de rehabilitació per eficiència energètica

Incloure un habitatge a la Borsa d’habitatge de Lloguer de Barcelona suposa molts beneficis pels propietaris. Sotmetre un immoble a un programa de rehabilitació pot  incrementar el preu de mercat de l’immoble, abaratir el preu de les nostres factures o millorar el confort i seguretat del pis. Si vols informar-te sobre aquest i altres avantatges pots fer-ho aquí.