Congrés Mundial Gaudí

Primer Congrés Mundial Gaudí

L’esdeveniment Gaudí 1st World Congress Barcelona 2014 tindrà lloc a la capital catalana del 6 al 10 d’octubre d’enguany. Les claus d’aquest esdeveniment són la creativitat, la innovació i el futur, basades en l’afirmació del propi Gaudí “No hi ha raó per no provar alguna cosa nova sols perquè ningú ho hagi intentat abans”. El congrés vol donar resposta a la demanda històrica, plantejada per part de la comunitat científica mundial, de disposar d’un centre d’investigació de l’obra de Gaudí.Congrés Mundial Gaudí

Arquitectes, enginyers, dissenyadors i investigadors es reuniran per primer vegada per compartir amb la resta del món els seus coneixements, estudis, teories i últims descobriments sobre l’obra del gran mestre del modernisme.

Figures de gran prestigi internacional, estudiosos i experts en la matèria ja han confirmat la seva assistència a l’esdeveniment, i desvetllaran i compartiran les seves troballes sobre el Gaudí més inèdit i desconegut.

Aquest gran esdeveniment organitzat conjuntament per The Gaudí Research Institute i la Universitat de Barcelona pretén tenir impacte i rellevància internacionals, així com proposar noves línies d’investigació tecnològica, creativa i de negoci.

A la pàgina web del congrés podeu trobar tota la informació sobre la programació i els participants, així com també l’accés a les inscripcions per assistir-hi.