Premis Catalunya Construcció

Premis Catalunya construcció

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB) convoca, des de fa 12 anys els Premis Catalunya Construcció, amb els que es pretén reconèixer els professionals i empresaris del sector, i el seu esforç per contribuïr en la millora de la qualitat, la sostenibilitat, la gestió, la innovació i la seguretat en la construció a l’àmbit territorial català. 

Guanyadors dels Premis Catalunya construcció 2015

La 12a edició constava de 4 categories principals, més un premi especial a la trajectòria professional i un premi del públic. En aquesta edició es van presentar 81 candidatures. Els guanyadors han estat:

  • Premi a la direcció o gestió de l’execució de l’obra

Francesc Medina, Natàlia Crespo, David Baena, Toni Casamor, Manel Peribáñez i Maria Taltavull formen la candidatura que ha guanyat el premi a la direcció d’execució per la Biblioteca Joan Maragall al barri de Sant Gervasi de Barcelona.

Premis Catalunya Construcció

  • Premi a la cooridnació de seguretat i salut

El premi ha estat per Òscar Gràcia per la Coordinació de seguretat i salut en la construccío de l’Escola Sant Llàtzer de Tortosa.

Premis Catalunya Construcció

  • Premi a la innovació en la construcció

La candidatura formada per David Lorente, Josep Ricart, Xavier Ros, Roger Tudó, Claudi Aguiló, Albert Domingo i Nues Duplà, ha guanyat aquest premi, pel nou Centre de Recerca ICTA-ICP de la UAB. El jurat ha concedit una Menció Especial per a Lola Domènech i Teresa Galí per la Remodelació del Passeig de Sant Joan de Barcelona, que l’han considerat un exemple d’intervenció i millora a l’espai públic urbà.

Premis Catalunya Construcció

  • Premi a la intervenció en edificaició existent

Amb l’obra de la Biblioteca de Can Manyer a Vilassar de Dalt, Lluís Dilmé, Xavier Fabré i Francesc Xairó s’han endut el premi a la intervenció en edificació existent.

Premis Catalunya Construcció

  • Premi especial a la trajectòria professional

Aquest premi es va concedir a Toni Cumella i Vendrell, ceramista. El jurat va destacar “la seva tasca continuada al capdavant de l’empresa Ceràmica Cumella, per la seva estimació a l’ofici que segueix la tradició familiar i per la seva aportació meritòria a l’arquitectura i la construcció d’avantguarda, en els quals ha sabut combinar tradició i innovació”

Premis Catalunya Construcció

  • Premi del públic

Aquest premi, escollit pels assistents a l’acte, el van guanyar Josep Maria Oller, Enric Peña, Ramon Sanabria, Francesc Sandalines, Vidal García, Virgina Otal i Maria Carme Doménech, per l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

Premis Catalunya Construcció