Premis Catalunya Construcció 2014

Premis Catalunya Construeix

Aprofitant la proximitat de la data de finalització de les presentacions de candidatures, us recordem que aquest any té lloc l’onzena edició dels Premis Catalunya Construcció, convocada pel col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB).

 

Els premis Catalunya Construcció 2014

L’objectiu dels premis és reconèixer l’esforç dels professionals i empresaris del sector i premiar les persones que, amb el seu treball han contribuït a millorar la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació i la seguretat en la construcció a Catalunya.

L’edició Premis Catalunya Construcció 2014 consta de 5 categories, amb un premi especial a la trajectòria professional i un premi del públic:

  1. Premi a la direcció o gestió de l’execució de l’obra
  2. Premi a la coordinació de seguretat i salut
  3. Premi a la innovació en la construcció
  4. Premi a la intervenció en edificació existent
  5. Premi a la intervenció professional arreu del món

         Premi especial a la trajectòria professional

             Premi del públic a l’excel·lència constructiva

Informació important

Recordeu que les candidatures s’han de formalitzar mitjançant la fitxa de presentació de candidatura que es pot trobar al web del Col·legi o al CAATEEB.

Els candidats que vulguin participar a l’onzena edició dels Premis Catalunya Construcció han de presentar la fitxa d’inscripció i tota la documentació i els materials en els formats requerits abans de les 14:00 hores del dia 4 d’abril de 2014.

Podeu consultar les bases completes dels Premis Catalunya Construcció 2014

 

Premis Catalunya Construeix