obres d'estiu

Obres d’estiu a Barcelona

Avui us expliquem les obres d’estiu que es duran a terme aquest 2019 a Barcelona! Durant els mesos de juliol i agost es preveuen una vuitantena d’obres als deu districtes de la ciutat amb l’objectiu de millorar les infraestructures, l’espai públic, els serveis i la mobilitat. Totes aquestes iniciatives tenen un gran valor social, ja que beneficien el dia a dia de la vida als barris.

Grans obres d’estiu

Durant el transcurs dels pròxims mesos finalitzaran obres molt importants per la ciutat. Potenciar la vida veïnal i garantir un espai públic saludable són algunes de les prioritats de l’urbanisme. D’aquesta manera, les urbanitzacions representen un gruix important de les obres d’estiu.

D’entre elles, destaquem l’ampliació de la superilla de Sant Antoni, amb zones d’estada noves i espai per anar-hi a peu i la pacificació del carrer Gran de Sant Andreu, que està transformant un eix viari en un passeig de plataforma verda. D’altra banda, també es preveuen 19 obres en infraestructures de serveis, relacionades amb la xarxa elèctrica, d’aigua, de cas, de sanejament i semafòrica.

obres d'estiu

Jocs singulars per als infants

Busqueu noves activitats per fer aquest estiu amb els més menuts? Tres zones de jocs singulars obriran al llarg de l’estiu amb l’objectiu d’estimular la creativitat i la imaginació dels infants. Aquests espais formen part del pla de joc de la ciutat.

  • Un pop gegant al parc de Pegaso, a Sant Andreu.
  • Una oreneta als jardins de la Indústria, a l’Eixample, que obrirà a finals de setembre.
  • Una estructura en forma de balena al parc Central de Nou Barris que també obrirà a finals de setembre.

obres d'estiu

Obres al metro de Barcelona

Segur que ja us heu adonat! Des del 29 de juny el tram nord de la línia L1 està afectada per obres. Aquesta actuació comporta el tall de la línia entre les estacions de Clot i Fondo fins al 30 d’agost.  Té una inversió de 20 milions d’euros i inclou la remodelació de les vies, les instal·lacions i la senyalització ferroviària. Alhora, l’actuació de la xarxa de metro inclou millores a la línia L2, entre Paral·lel i Monumental, del 29 de juliol al 2 de setembre, i a l’estació de Pubilla Cases, de la L5, durant l’agost, per posar en marxa la nova estació d’Ernest Lluch.

Consulteu totes les actuacions que hi ha en marxa a Barcelona al web d’obres.