rehabilitació arquitectònica

Obres de rehabilitació arquitectònica de Barcelona durant l’estiu

Durant l’estiu veurem obres de rehabilitació arquitectònica de Barcelona per molts barris de la ciutat. Moltes d’aquestes obres són actuacions per millorar el paviment de la via pública, els carrils bicicleta, la xarxa de clavegueram i l’enllumenat públic, etc. A més, també han començat les obres de millora als accessos a les estacions de FGC.

Prova pilot del parc del Camí Comtal

Aquest mes han començat les obres per a la “prova pilot” del parc del Camí Comtal, al districte de Sant Andreu. Les obres consisteixen en adequar la part central del parc i la pavimentació de la vorera del vial interior. A més, també es faran obres d’enderroc, moviment de terres, execució de paviments, de xarxes de drenatge, reg, jardineria i col·locació de mobiliari urbà, entre d’altres. Aquestes obres serviran de “prova pilot” dels diferents materials que s’utilitzaran en la futura urbanització de la zona.

rehabilitació arquitectònica

Els treballs han començat aquest mes i està previst que s’acabin l’1 d’agost.

Rehabilitació arquitectònica

Respecte a la millora i rehabilitació arquitectònica dels carrers, destaquem les obres del carrer Borriana i de la calçada lateral costat Llobregat de la Rambla Onze de Setembre. Les obres del carrer Borriana, entre els carrers Segre i Josep Soldevilla, renovaran el paviment i l’enllumenat. A més, també s’hi plantarà nou arbrat i es col·locarà nou mobiliari urbà.

Per la seva banda, la calçada lateral costat Llobregat de la Rambla Onze de Setembre renovarà la seva pavimentació.

Millores en l’accessibilitat a les estacions de FGC

Per últim, també hem inclòs en aquest resum d’obres de rehabilitació arquitectònica de Barcelona, les millores en l’accessibilitat a les estacions de FGC. En concret, es tracta de les obres a l’estació de Sarrià on instal·laran un nou ascensor vestíbul. Els treballs terminaran a la primavera de 2017.

rehabilitació arquitectònica

El passat 31 de maig també van començar les obres per adaptar a la normativa i millora d’accessibilitat de l’estació de Putxet, on també s’instal·larà un nou ascensor. Amb aquestes dues obres, tota la xarxa metropolitana de FGC estarà adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

Ja saps que si vols estar al dia de l’actualitat sobre rehabilitació arquitectònica de Barcelona, nosaltres t’informem en el nostre blog.