OBRA a la fira DENKMAL d'Alemania

OBRA a la fira DENKMAL d’Alemania

Denkmal és la fira bianual de referència en el sector de la rehabilitació i restauració del patrimoni arquitectònic. Actualment és una fira en expansió, patrocinada per la UNESCO, i amb una forta influència al centre nord d’Europa, a l’Europa de l’est i Rússia.

La vocació d’ OBRA de projectar i donar a conèixer internacionalment, la feina feta a la ciutat de Barcelona, ha propiciat la iniciativa de tenir presencia en aquesta fira sobre la rehabilitació i la restauració del patrimoni cultural. La fira es realitza a Leipzig, Alemanya, els dies 6, 7 i 8 de novembre de 2014.

S’exposaran dues operacions de referència, les obres de restauració del conjunt històric de  l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i la gestió pública executada a Ciutat Vella pel que fa a la rehabilitació del seu teixit urbà. Completaran els exemples de qualitat a la ciutat, la Mostra d’arquitectura de Barcelona organitzada pel COAC, els Premis Catalunya Construcció organitzada pel CAATEEB, i com a iniciativa internacional organitzada des de aquí, el Premi Europeu AADIPA.

La finalitat d’aquesta iniciativa és la de propiciar i possibilitar, les iniciatives d’ internacionalització dels socis d’ OBRA, que individualment i per separat, serien més difícils. Per aquest motiu l’Ajuntament de Barcelona subvenciona l’estand, que acollirà aquells associats que ho desitgin.
L’objectiu comú de tenir visualització, recerca de contactes d’interès, recerca de possibles socis europeus sense intermediaris i expansió empresarial. I tot sota una marca de reconeguda qualitat: Barcelona. Són molts els àmbits on Barcelona capdavantera, i cal explicar a l’exterior, nostres experiències, i mostrar-nos com a referent en l’àmbit de la rehabilitació. Cal promocionar i posar en valor quins han estat els agents que ho han fet realitat; els socis d’ OBRA.

Per aquest motiu OBRA convida als seus associats a participar activament a la fira amb presència individualitzada. Les possibilitats de sumar-s’hi son varies, des de tenir presència física a la fira, aparèixer en el seu catàleg, o en el seu web, exposar contingut digital, ser co-expositors, fins a anar acompanyats d’empreses privades interessades.