setmana d'arquitectura

Novetats de la setmana d’Arquitectura Barcelona 2020 

Com ja vam comunicar fa poc, aquest any la Setmana d’Arquitectura serà diferent. L’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, han treballat de manera conjunta perquè aquest any puguem continuar gaudint de la Setmana d’Arquitectura 2020.

Presentació de propostes

El període per presentar propostes per la quarta edició de la setmana d’arquitectura ja ha començat. Es durà a terme del 7 al 17 de maig a la ciutat de Barcelona, i com a mesura de prevenció de la pandèmia del COVID-19, aquesta edició es farà des de casa. Seran benvinguts els nous formats i es valorarà positivament que permetin aprendre des del punt de vista de l’arquitectura, tot el que està passant.

foto1. (1)

Activitats setmana d’arquitectura 2020

Hi ha tantes activitats per fer com gustos. Les categories van des de cinema, concursos i premis fins a reptes, tallers, xerrades i debats. A més, hi ha activitats pels més petits, per a tota la família, actes que es retransmetran en directe i d’altres que necessiten inscripció prèvia. És per això que us recomanem que mireu el programa per veure què us interessa i si té cap requisit per fer-la.

A més, tal com vam assenyalar en l’anterior article sobre la setmana d’arquitectura 2020, els protagonistes d’aquest any no seran els edificis públics ni les seus de les entitats organitzadores. Aquest any, els protagonistes seran les cases de tots els barcelonins i barcelonines. Els espais on estem passant les últimes setmanes i que ara es veuen amb uns altres ulls. És per això que en aquesta edició comptarà amb iniciatives i projectes sorgits des de la nostra nova realitat.

foto2 (4)

Per tant, si ets una entitat, institució o un particular i vols participar en la quarta edició de la setmana d’arquitectura oferint propostes, no dubtis en fer-les arribar a través de la convocatòria que han preparat les organitzacions responsables.