jornada gestió i manteniment d'edificis

Nova jornada sobre la Gestió i manteniment d’edificis

El pròxim dijous 5 d’octubre se celebrarà una nova jornada sobre la Gestió i Manteniment d’edificis, organitzat per l’Associació Espanyola del Manteniment (AEM) amb col·laboració del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB). El programa d’aquesta edició versarà sobre les noves tecnologies en el manteniment d’edificis, especialment de les eines BIM.

Gestió i Manteniment d’edificis

L’edició nº 22 de la Jornada sobre la Gestió i Manteniment d’edificis es durà a terme el pròxim dijous, 5 d’octubre  a la sala d’actes del CAATEEB. Com cada edició, aquesta jornada servirà de punt de trobada entre els professionals del sector del manteniment, les empreses públiques i privades, consultores, etc.

  • Data: 5 d’octubre
  • Horari: de 9 a 17:30h
  • Lloc: sala actes del CAATEEB
  • Inscripcions: AEM

L’objectiu, a banda de destacar sobre la importància del manteniment d’edificis, també és reflexionar sobre les noves tecnologies en el sector, especialment les eines del Building Information Modeling, (BIM). Com sempre, també es presentaran casos pràctics i es farà una taula de debat amb representants del sector de la logística, centres comercials, hospitals, etc. En aquests debats es parlarà de l’estat del sector del manteniment d’edificis i de les tendències a curt termini.

Programa

El programa de l’edició de 2017 inclou un bloc sobre el BIM, on es detallaran la implantació de processos BIM en la fase de funcionament d’un edifici, la implantació del BIM en el servei de comunicacions i la metodologia BIM aplicada al manteniment d’edificis:

  • Bloc 1. El BIM en el manteniment
  • Bloc 2. Noves tecnologies en el manteniment
  • Bloc 3. La gestió d’actius
  • Taula debat: Com afecta l’activitat al servei de manteniment?
  • Conclusions i clausura de la jornada

Sobre l’AEM

L’Associació Espanyola de Manteniment treballa per la gestió, manteniment i rehabilitació dels edificis. Organitza fòrums, actes, esdeveniments, estudis i jornades al voltant d’aquest sector i compta a més de 40 anys d’experiència.

Actualment formen part de l’AEM més de 300 entitats professionals, entre els quals trobem el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes, Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona.