arquitectura de Barcelona

Les fotografies més espectaculars de l’arquitectura de Barcelona

Barcelona és una ciutat plena d’encant i edificis emblemàtics que ens fan treure la càmera o el mòbil en qualsevol moment. Avui us portem el recull de les fotografies més espectaculars de l’arquitectura de Barcelona fetes pel famós fotògraf Roc Isern i compartides al seu Instagram @stoptheroc.

Una ruta virtual per l’arquitectura de Barcelona

A l’hora de passejar pels carrers de Barcelona és impossible no fer una parada a cada edifici i fer una fotografia. Així ho demostra el fotògraf Roc Isern amb més de 160.000 seguidors a l’Instagram, a través de la seva galeria d’imatges que representa una visita virtual per la nostra ciutat preferida.

El seu projecte va començar l’any 2013, després d’haver vist un reportatge a la televisió sobre les noves tecnologies on van fer referència a Instagram. Des d’aquell moment, el fotògraf no ha parat d’utilitzar l’aplicació per compartir les principals obres arquitectòniques de la ciutat de Barcelona.

Tots els racons de Barcelona

Tot i que en el seu perfil hi podem trobar imatges dels seus viatges, la major part de les fotografies són de Barcelona. Segons el fotògraf, quan va començar a fer servir l’Instagram per compartir les imatges de l’arquitectura de Barcelona, mai s’hauria pensat que la fotografia deixaria de convertir-se en un hobby per passar a ser una segona professió.

imatges-barcelona

A la seva galeria trobareu fotografies de les hipnòtiques escales de caragol del Park Hotel, de l’interior del MACBA, les grades del Parc del Fòrum, de la façana del recinte firal de Gran Via, dels carrers del barri gòtic i de les principals obres modernistes. De moment, no planteja traslladar el seu projecte a cap altra ciutat, per tant, podrem seguir gaudint de les seves fantàstiques imatges que retraten la nostra ciutat d’una perspectiva diferent i única.

Què us sembla aquest projecte? Si us agrada la fotografia, us recomanem que agafeu un dia la vostra càmera o mòbil i us perdeu pels carrers de Barcelona. Allà segur que us inspireu i feu fotografies increïbles. 🙂

Podeu consultar el reportatge sencer a la revista de Condé Nast Traveler del maig (nº 139) fent clic aquí.