La setmana de la rehabilitació arriba a barcelona

La setmana de la rehabilitació arriba a barcelona

La Setmana de la Rehabilitació arriba a Barcelona aquest octubre. Una setmana de jornades i activitats per fomentar el sector de la rehabilitació i conscienciar els ciutadans de la necessitat de cuidar el manteniment dels nostres edificis. Aquestes jornades se celebraran la setmana del 3 al 9 d’octubre amb dies dedicats als professionals i d’altres dedicats a les famílies.

La Setmana de la Rehabilitació per a professionals (3-9 d’octubre)

Jornades Setmana de la Rehabilitació

El Col·legi d’aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació de Barcelona organitza la Setmana de la Rehabilitació. Unes jornades plenes d’activitats i visites tècniques adreçades als professionals de la rehabilitació. L’objectiu és impulsar el sector de la rehabilitació i el manteniment per tal d’aconseguir una millora de l’entorn urbà.

Des de l’organització s’han llençat dos tipus de propostes adreçades als professionals. D’una banda, les jornades informatives que recullen diferents conferències de professionals i entitats del sector. I d’altra banda, un seguit de visites tècniques a edificacions que destaquen pels seus  processos de rehabilitació.

Les jornades i visites de la Setmana de la Rehabilitació són gratuïtes però cal fer una inscripció prèvia al programa d’activitats.

Jornades i activitats pels ciutadans (8-9 d’octubre)

Setmana de la Rehabilitació Barcelona

La Fira de la Rehabilitació serà acollida al Passeig Lluís Companys durant les jornades del 8 i 9 d’octubre. Un espai demostratiu i explicatiu que servirà de punt d’unió entre ciutadans i fabricants, empreses i distribuïdors del món de la rehabilitació. L’Oficina de la Rehabilitació donarà assessorament i informació a les famílies en qüestions legals i tècniques en el marc de la rehabilitació.

Aquest any, la Fira de la Rehabilitació també ofereix un gran nombre d’activitats familiars amb un espai especialment dedicat als nens, el Village de la Rehabilitació. A partir de tallers gratuïts sobre eficiència energètica i accessibilitat els nens comprendran els beneficis de la rehabilitació i la conseqüent millora en la qualitat de vida. Totes les activitats del programa són gratuïtes i no necessiten inscripció prèvia.