obra barcelona

Jornada informativa sobre la Convocatòria d’Ajuts a la Rehabilitació d’Habitatges i Edificis 2016

El proper dimarts 22 de març se celebrarà una Jornada Informativa sobre la Convocatòria d’Ajuts a la Rehabilitació d’Habitatges i Edifics 2016 en el marc de l’Observatori de Barcelona per a la Rehabilitació Arquitectònica (OBRA).

Dades d’interès:

  • Dimarts 22 de març
  • A les 12 hores
  • Auditori del Disseny Hub Barcelona

A les 12.00 hores a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona, tindrà lloc la jornada informativa per donar a conèixer la convocatòria d’enguany dels Ajuts a la Rehabilitació d’Habitatges i Edificis per a totes les persones associades a les entitats que conformen OBRA.

L’objectiu d’aquesta jornada no solament és el d’explicar els detalls i novetats d’aquesta convocatòria, sinó també el de posar de relleu la seva vinculació amb la nova política municipal d’Habitatge. També, enguany, es comptarà amb la participació de l’entitat financera Banc Sabadell que OBRA ha convidat explícitament per tal que exposin solucions de finançament específiques vinculades a aquesta convocatòria d’ajuts.

El regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona i President per delegació de l’entitat, Josep Maria Montaner, i el Secretari d’OBRA, Josep Gassiot, seran els encarregats d’encetar aquestes jornades que tenen un aforament limitat i que cal tramitar la inscripció mitjançant l’entitat a la que els professional estan adherits.

Programa

El programa de la jornada informativa sobre la Convocatòria d’Ajuts a la Rehabilitació organitzat per OBRA, és el següent:

Ajuts a la rehabilitació Barcelona

Com accedir a l’edifici

Ací teniu el pla d’accés per accedir a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona.

Ajuts a la rehabilitació Barcelona