Jardins urbans: nou sistema Igniagreen

Nou sistema per enjardinar qualsevol superfície sense obres

Igniagreen és un nou sistema de jardins urbans desenvolupat per la consultora energètica de nous models de negoci Loop Business Innovation i per l’empresa Sacopa, del holding FLUIDRA.

Aquest sistema permet enjardinar qualsevol superfície de manera senzilla i sense necessitat de fer obres, convertint terrasses i patis de terres àrids en superfícies aptes pel cultiu. El sistema permet que de manera fàcil, senzilla i econòmica l’usuari final pugui gaudir d’un espai natural amb tot tipus de plantes.

Jardins urbans

Els principals components del sistema són mòduls fabricats en plàstics 100% reciclats, que inclouen tota la tecnologia que es necessita per assegurar el manteniment fàcil d’un jardí urbà. Funciona amb un sistema electrònic que monitoritza la qualitat del substrat i regula el reg que necessita cada planta. Gràcies a una aplicació del mòbil, podem descobrir diferents dissenys de muntatge i informar-nos de les necessitats de manteniment del nostre jardí. Igniagreen ofereix una categoria de productes-producte, serveis i consumibles- que representa una nova oportunitat de negoci per a jardiners i paisatgistes, que amb l’aparició dels jardins urbans amplien molt la seva clientela potencial.

Igniagreen forma part de la primera categoria de productes amb què culmina el projecte de diversificació estratègica que la consultora Loop Business Innovation ha realitzat per Sacopa, dedicada a l’aplicació de solucions sostenibles per l’aigua.

Jardins urbans

Els jardins urbans, a banda de ser estèticament bonics per a les ciutats, col·laboren en l’absorció del CO2 de l’aire, en l’estalvi energètic per millora de l’aïllament tèrmic i en la prevenció d’inundacions.