guia d'arquitectura barcelona

Guia d’arquitectura de Barcelona: Antoni Gaudí

Després d’estar tants dies tancats arriba el bon temps i segur que teniu moltes ganes de fer activitats. Per aquesta raó, avui us portem la guia d’arquitectura de Barcelona, amb les obres més emblemàtiques del famós arquitecte Antoni Gaudí.

Modernisme a Barcelona

El modernisme és un moviment artístic amb molta presència a la ciutat de Barcelona. Aquest va contribuir inqüestionablement a la transformació de la ciutat, ja que és una explosió de color, d’exuberància decorativa, de línies ondulants i sinuoses i de recuperació de totes les arts aplicades a una arquitectura original i innovadora.

parc-guell

Guia d’arquitectura de Barcelona

Antoni Gaudí i Cornet va ser un arquitecte català que ha estat reconegut internacionalment com un expert de la seva disciplina. A continuació us fem un llistat d’algunes de les obres que podeu visitar durant els pròxims dies, amb l’objectiu de tornar a sentir Barcelona de ben a prop.

  • Sagrada Família. Segur que tots gairebé tots l’heu vist per fora, però l’heu visitat mai per dins? Doncs ara teniu l’oportunitat! A més, també teniu l’opció de visitar-la de manera virtual des de la seva pàgina web.

arquitectura-barcelona

  • Casa Milà. Coneguda popularment com “La Perdrera”, ubicada al carrer Provença que no passa desapercebuda. Aquesta obra d’art es va construir entre l’any 1906 i 1912. La podreu visitar a partir del 15 de juliol amb total tranquil·litat.
  • Casa Batlló. Aquesta obra no podia faltar a la nostra guia d’arquitectura de Barcelona. És la remodelació d’una casa construïda anteriorment i gran part de la façana està decorada amb un acolorit mosaic fet a partir de rajoles de ceràmica trencada. La podreu visitar a partir del dia 1 de juliol. 
  • Park Güell. Des del dia 20 de maig es pot visitar lliurement en l’horari habitual. És ideal per la pràctica esportiva i el passeig. Aquest parc va ser fruit de l’encàrrec d’un important empresari de Barcelona a Gaudí.

Ser actiu és molt important i aquesta guia d’arquitectura de Barcelona és ideal per passar un cap de setmana en família, caminant pels carrers i connectant amb la naturalesa.