Barcelona Building Construmat

Fira Barcelona Building Construmat

Barcelona Building Construmat és una fira de referència en l’àmbit internacional que agrupa empreses del sector de la construcció per presentar, debatre i promocionar tendències. La fira, que se celebra als recintes de Montjuïc, agrupa startups joves i empreses consolidades per fomentar la innovació en les diferents àrees de la construcció; materials, disseny, interiorisme, etc.

Fira BBC 2021

La fira Barcelona Building Construmat se celebrarà del 29 de novembre al 2 de desembre de 2021, tot i que les inscripcions ja estan obertes. Aquesta edició es compon de quatre àrees, on hi haurà molta innovació, coneixement i negocis. La BBC Exhibition permetrà als expositors mostrar els productes i serveis que determinaran el futur de la construcció. Les personalitats més influents del sector propiciaran el debat sobre les perspectives de futur i donaran peu a la reflexió en les BBC Talks. Els BBC Meetings connectaran a professionals per fer avançar el sector, i només els més innovadors i tecnològics participaran en el TechEstate, on es reuneixen els nous agents que estan transformant el sector.

Barcelona Building Construmat

Participar en la fira BBC

Les empreses que desitgin exposar a la fira del Barcelona Building Construmat poden llogar un espai al Saló de Montjuïc. Ser expositor en aquesta fira facilita la visibilitat en el sector, i permet generar una xarxa de contactes important, ja que el 81% dels professionals que visiten l’esdeveniment són prescriptors nacionals i internacionals. A més, l’exposició permetrà als participants posicionar-se en el marc d’empreses innovadores en el sector, marcant les noves tendències en la construcció i afavorint el debat i reflexió sobre el futur de la professió. La participació es pot adquirir en packs tancats o per lloguer de zones d’exposició, que s’han de reservar amb antelació.

TechEstate: construcció i tecnologia

Una de les àrees més importants de la fira del Barcelona Building Construmat és el TechEstate, on la construcció i el Real Estate es troben amb la tecnologia. Es tracta de la branca de la BBC que fomenta el desenvolupament d’una comunitat de startups amb idees de negoci innovadores i inversors que busquen desenvolupar projectes amb impacte positiu en les empreses, el medi ambient i la societat. T’atreveixes a participar?