execució d'obres

Es reprèn l’execució d’obres a Barcelona

Des de l’inici de la crisi sanitària, els terminis administratius dels procediments d’autorització per a l’execució d’obres va quedar suspès per mesures de seguretat. Ara, mesos més tard es reprenen aquests terminis, així com l’inici d’activitats a la ciutat de Barcelona.

Aturada dels terminis administratius

L’Ajuntament de Barcelona ha reprès de nou els terminis administratius per als procediments d’autorització per a l’execució d’obres i l’inici d’activitats. Tot i això, s’han establert uns criteris concrets per poder prioritzar donar resposta a casos i procediments concrets. En aquest sentit, es prioritzen tots aquells serveis bàsics a la ciutat relacionats amb l’habitatge de protecció oficial i determinats tipus d’equipaments públics vinculats amb necessitats ciutadanes de component social i assistencial, sanitari i científic.

foto1 (3)

Represa de l’execució d’obres i activitats

En conseqüència, i seguint sempre amb el compliment de les condicions i mesures sanitàries i de seguretat, es reprenen l’execució d’obres i l’inici d’activitats que havien quedat suspeses per la crisi sanitària de la COVID-19.

Com ja s’ha indicat, aquests terminis administratius prioritzaran la seva admissió, tramitació i resolució a tots aquells expedients associats a l’habitatge de protecció oficial, així com determinats tipus d’equipaments públics vinculats amb necessitats de la ciutadania i amb component social i assistencial, sanitari i científic.

foto2 (3)

Així doncs, mentre es vagi avançant de fase, s’aniran publicant les diferents resolucions d’execució d’obres i altres activitats, seguint l’aplicació de la disposició addicional tercera, apartat 4, del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19. Si vols conèixer l’estat actual i com evolucionen aspectes relacionats amb obres i arquitectura a la ciutat de Barcelona, consulta el nostre blog periòdicament.