Els edificis modernistes de Barcelona a meitat de preu fins al 15 de setembre

Els edificis modernistes de Barcelona a meitat de preu fins al 15 de setembre

Encara teniu 10 dies per visitar els edificis modernistes de Barcelona a meitat de preu. Es tracta de la campanya “Estiueja al teu Modernisme” que inclou una ruta per 22 monuments i museus de la ciutat. Per tal de gaudir dels descomptes, és necessari registrar-se a la web oficial de la campanya.

La ruta dels edificis modernistes a l’estiu

Encara que la gran majoria ja heu tornat de les vacances, encara tenim uns dies més per gaudir de l’estiu. Una de les iniciatives que més èxit han aconseguit és la 6ª edició de la campanya “Estiueja al teu Modernisme”, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i la Ruta del Modernisme. La campanya consisteix en una ruta per 22 monuments i museus a meitat de preu. Els usuaris interessats només s’han de subscriure a la web.

Entre els edificis modernistes que s’inclouen a la ruta, hi destaquen:

La Ruta del Modernisme

Com sabeu, la Ruta del Modernisme és un itinerari que inclou les millors obres i edificis modernistes de Barcelona. Amb aquesta ruta, es pot conèixer a fons els palaus, cases, temples o museus modernistes més populars de la ciutat. Fer el recorregut de la ruta és molt fàcil: només s’ha de seguir els panots vermells integrats als carrers que passen per davant de les obres modernistes.  El pack de la Ruta del Modernisme inclou la guia amb la informació detallada dels edificis, un plànol amb les 120 obres que componen la ruta, un talonari de descomptes i la guia Sortim, que inclou recomanacions gastronòmiques i d’oci. El preu és de 12€ i es pot adquirir als centres del Modernisme, com els Pavellons Güell o l’Institut Municipal del Paisatge Urbà.

ruta edificis modernistes

Si vols fer aquesta o qualsevol de les visites guiades d’OBRA, visita el nostre apartat amb tota la informació dels itineraris disponibles.