museus de barcelona

El millor dia per visitar els museus de Barcelona

No saps què fer els diumenges? Doncs avui et portem el millor pla: visitar els museus de Barcelona. Hi ha molts centres que obren de manera gratuïta el primer diumenge de cada mes i que ofereixen accés lliure els diumenges a la tarda.  Després d’haver estat tants mesos vivint la situació tan difícil que ha provocat la crisi sanitària, què hi ha millor que fer vida cultural per la ciutat de Barcelona?

Llistat de museus de Barcelona

A continuació us deixem un llistat dels museus de Barcelona que heu de visitar sí o sí aquesta tardor.

MNAC: Museu Nacional d’Art de Catalunya

Ideal per redescobrir l’art català des del romànic fins a mitjans del segle XX. El seu horari és de dimecres a diumenge de 10 a 20 h.  Quan visitar-lo de franc? El primer diumenge de cada mes i els dissabtes a partir de les 15 h.

Museu de Ciències Naturals

Aquest famós museu es va inaugurar l’any 2011 en el Parc del Forum i ocupa gairebé 9.000 metres quadrats distribuïts en dues plantes. El seu horari és de dilluns a diumenge d’11 a 20 h i és gratuït tots els diumenges a partir de les 15 h i el primer diumenge de cada mes tot el dia.

Museu de la Música

El museu de la música reuneix uns 500 instruments de diferents èpoques i cultures, una col·lecció considerada com a una de les més importants d’Espanya. L’entrada és gratuïta el primer diumenge de cada mes i tots els diumenges a partir de les 15 h.

Museu Picasso

Vols conèixer els anys de formació de Pablo Ruiz Picasso? T’animem a visitar el seu museu, creat per la seva pròpia voluntat i que aquest any compleix 50 anys. L’horari és d’11 a 21 h i podeu accedir gratuïtament el primer diumenge de cada mes i els dijous a la tarda.

galeria-de-arte

Importància dels museus

Els museus de Barcelona són uns espais molt importants dins la infraestructura de la ciutat i des de qualsevol punt de vista social. Gràcies a ells podem conservar, investigar, comunicar, exposar i exhibir tota classe de col·leccions.  T’agrada visitar museus? Doncs ja tens pla pel cap de setmana amb la teva família. :)