remodelacions

El mes d’octubre i les seves remodelacions urbanístiques

Aquest passat mes d’octubre la ciutat de Barcelona ha experimentat una sèrie de remodelacions urbanístiques en els seus barris, entre els quals destaquen: Sant Martí, Ciutat Vella, Sarrià-Sant Gervasi, Horta-Guinardó, Sant Andreu i Gràcia.

Les remodelacions que s’han realitzat són bàsicament arranjaments i reparacions puntuals dels carrers i voreres per tal d’oferir més seguretat i comoditat als vianants i als vehicles que hi circulen. A continuació les esmentem amb més concreció.

remodelacions

Les remodelacions als districtes

Aquestes remodelacions de les voreres i del paviment s’han produït als districtes de Ciutat Vella, Sarrià-Sant Gervasi i Horta-Guinardó. Concretament i respectivament, s’han reparat algunes peces puntuals del paviment, s’ha realitzat l’arranjament del paviment i la urbanització d’una parcel·la fruit de l’enderrocament d’un edifici del barri.

També s’hi han efectuat altres tipus d’obres com són l’extensió del cablejat elèctric a certs punts del barri de Sant Martí, l’execució d’un nou punt de control a Ciutat Vella, la urbanització de carrers a Sant Andreu del Palomar i l’adaptació d’un pas de vianants a Gràcia.

remodelacions

Terminis previstos

Algunes d’aquestes remodelacions no s’han pogut finalitzar durant el mes d’octubre, per tant, han estat planificades per altres terminis. A continuació adjuntem un llistat amb les previsions:

  • Les reparacions del paviment de Ciutat Vella al bulevard central de La Rambla i a la plaça Nova, 5 de desembre.
  • L’arranjament del paviment del carrer Vallirana a Sarrià-Sant Gervasi, 13 de desembre.
  • La urbanització de la parcel·la del carrer Alguer a Horta-Guinardó, 31 de març de 2020.

Les remodelacions esmentades han generat i generaran afectacions puntuals prèviament assenyalades a les seves àrees corresponents i que faran possible que es duguin a terme les obres. Tanmateix, és important afegir que aquestes obres permetran la creació d’una ciutat més segura, més actualitzada i més còmoda tant per vianants com per a conductors de tota mena de vehicles.