CAATEEB-75-anys

El CAATEEB celebra 75 anys

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB), soci fundador d’OBRA, ha celebrat el seu 75è aniversari.

El CAATEEB, que es va constituir l’any 1940 fruit de l’evolució d’una organització anterior (l’Associació d’Aparelladors d’Obres de Catalunya), integra un col·lectiu format per 8.000 col·legiats i més de 200 societats professionals. El seu objectiu és representar i ordenar la professió, i la seva tasca se centra també en treballar per adaptar els seus professionals a les noves exigències del mercat. Així mateix, el col·legi assumeix el paper d’entitat de serveis, no només pels col·legiats, sinó també per a la resta de professionals i empreses del sector.

Enguany, en motiu de la celebració dels seus 75 anys, son diversos els actes de celebració que s’han dut a terme.

El 75è aniversari és una molt bona oporunitat per reflexionar sobre el camí recorregut, veure on som i decidir quin futur volem.

Maria Rosa Remolà, presidenta del CAATEEB

Es farà un recull històric d’aquests 75 anys del Col·legi que es pubilcarà en quatre grans capítols a la revista col·legial l’Informatiu, es farà un cicle de col·loques sobre professió i futur i es gravarà un espot institucional commemoratiu que es projectarà en el marc de la Nit de la Construcció.

Litografia commemorativa

Javier Mariscal ha il·lustrat aquesta litografia que es va lliurar a tots els assistents de la Nit de la Construcció, celebrada el passat 9 de juny al Gran Teatre del Liceu.

CAATEEB