setmana d'arquitectura

Comencen els preparatius per a la Setmana d’Arquitectura 2020

Aquest any, la Setmana d’Arquitectura serà diferent. L’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, han treballat de manera conjunta perquè aquest any puguem continuar gaudint de la Setmana d’Arquitectura 202

Una edició diferent

A causa de les circumstàncies actuals, aquest any la Setmana d’Arquitectura tindrà lloc del 7 al 17 de maig, des de casa. Hi haurà diferents activitats relacionades amb l’arquitectura i la ciutat, amb l’objectiu d’estimular la reflexió sobre les ciutats i el seu valor a través de la difusió de l’activitat arquitectònica, el coneixement, l’experiència i el debat.

Les nostres llars, les protagonistes

Així doncs, aquesta Setmana d’Arquitectura es podrà gaudir a través de la ràdio, la televisió, les xarxes socials i internet. Com a aspecte a destacar, en aquesta edició els espais protagonistes ja no seran edificis públics de Barcelona. El centre es posa a les cases de tots els seus ciutadans.

 

foto1
És on estem passant els dies des de fa un mes i fins aleshores, no tenien gens de visibilitat. A conseqüència de la hipervisibilització que tenim ara, tant aquí com a la resta de ciutats europees, s’han escollit els espais domèstics com a tema a tractar des del punt de vista de l’arquitectura, de l’espai, la convivència i el benestar quotidià.

Participa en la Setmana d’Arquitectura

A més, la Setmana d’Arquitectura és una iniciativa oberta que vol estendre la presència i col·laboració a representants de diferents disciplines socials, culturals i artístiques que desitgin realitzar esdeveniments.

 

foto2 (1)
Si ets una entitat o institució i vols participar en aquesta edició des de casa, pots proposar la teva activitat a la convocatòria que han preparat les organitzacions responsables.