Construmat 2015 - Beyond Building Barcelona

Beyong Building Barcelona – Construmat 2015

El dimarts de la setmana que ve comença l’edició Construmat 2015, que tindrà lloc al Recinte Gran Via del 19 al 23 de maig. Amb la premisa “Ha arribat el moment d’anar més enllà, i dinamitzar el sector de la construcció a escala mundial i internacional amb el disseny, la innovació i la sostenibilitat com a pilar”, aquesta nova edició del saló es presenta com una oportunitat per a conèixer els pilars claus sobre els quals avança el sector. 

La difusió d’OBRA a Construmat

El passat 12 de febrer va tenir lloc una Junta directiva d’OBRA amb la totalitat dels socis, on es van debatre diversos temes. Entre d’altres, es van prendre acords amb la finalitat d’assegurar la disufió d’OBRA en aquesta edició de Construmat.

 

Construmat evoluciona aquest 2015

El Saló Internacional de la Construcció de Fira de Barcelona s’ha reinventat aquest any, per poder oferir a les empreses del sector de la construcció un nou certamen mes ajustat a les seves necessitats i demandes. La pimera edició de Construmat va tenir lloc l’any 1979, i en la seva 19a edició se li ha donat un nou enfoc per tal de constribuir a la dinamització de la construcció tant a nivell nacional com internacional.

Neix Beyond Building Barcelona

El saló opta aquest any per un format innovador que apostarà per 4 pilars bàsics:

  • La innovació
  • La sostenibilitat i la rehabilitació
  • El disseny
  • El market place

El certamen vol ser l’esdeveniment firal de referència de la indústria de la construcció del nostre país i transofrmar-se en un “hub” internacional de relacions.

A banda de l’oferta comercial que es mostrarà al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, Beyond Building Barcelona també oferirà un gran ventall d’activitats, jornades tècniques, conferiències, seminaris, etc., en una nova zona expositiva que permetrà relacionar de forma pròxima el coneixement amb les empreses i noves àrees d’interacció dels professionals del sector.

Concurs d’idees per al BBB

El passat mes de gener el BBB Construmat va convocar el Concurs d’idees, amb la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la seva Agrupació de Joves Arquitectes (AJAC), pel disseny de la zona Showroom de la propera edició de la Fira. De seguida que sigui public, anunciarem quin ha estat el projecte guanyadr.