Eixample Barcelona

Barcelona, primera ciutat convidada a la Business of Design Week de Hong Kong

Barcelona s’ha convertit en la primera ciutat convidada a la Business of Design Week de Hong Kong (BODW), un esdeveniment mundial del disseny que reuneix cada any a més de 100.000 participants i 70 ponents internacionals. La cita serà del 30 de novembre al 5 de desembre a la ciutat xinesa i donarà “una nova visió del disseny, més enllà de l’estètica”, segons el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello.

El projecte que presentarà la ciutat s’anomena “Barcelona Inspires Design” i pretén mostrar com el disseny pot millorar el benestar de la ciutadania. L’Ajuntament ha posat el pla urbanístic de Cerdà i l’Eixample com a exemples d’un disseny pensat per facilitar la vida dels veïns. El projecte compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull, del Barcelona Centre de Disseny i del Foment de Les Arts i el Disseny (FAD).

A part d’aquest projecte, Barcelona també estarà present en tres espais internacionals diferents. En primer lloc, disposarà d’un expositor a la fira Inmo Design Tech Expo d’enguany on mostrarà la ciutat del futur que s’està construint i l’aposta de la ciutat per la innovació, el benestar i la cultura. A l’any que ve, també es podrà veure al “Inspired in Barcelona”, un espai on mostrar els productes i serveis més potents de la ciutat, i a “Barcelona, a social dream”, on presentarà el model de futur i les prioritats de la ciutat.