REHABILITA

Barcelona organitza el saló REHABILITA 2014

Barcelona acollirà els dies 20, 21 i 22 de novembre de 2014 el Saló Internacional de la Rehabilitació, el Manteniment i el Patrimoni – REHABILITA 2014 BARCELONA .

El saló, impulsat pel Col·legi d’Aparelladors, tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. És el resultat d’una acció decidida per part de tots els agents implicats, amb l’objectiu de promoure la rehabilitació arquitectònica com un nou sector adreçat a la millora de la qualitat de vida dels ciutadants.

REHABILITA

En què consisteix REHABILITA 2014?

Es tracta d’un Saló monogràfic especialitzat en manteniment, rehabilitació i restauració. Un punt de trobada de fabricants, productors, professionals i públic en general, per tractar aspectes com la rehabilitació sostenible, l’eficiència energètica, la preservació i valoració del patrimoni.

El Saló REHABILITA convoca, per una banda, els professionals: aparelladors, restauradors, arquitectes, enginyers, decoradors, constructors, promotors, etc. Per altra banda, també vol ser una cita útil per a propietaris individuals i representants de comunitats de propietaris, oferint-los l’accés a professionals i empreses que poden assessorar-los amb els seus serveis. El saló estarà obert a professionals el dijous i el divendres. Serà dissabte quan s’obriran les portes a tots els ciutadants.

Els espais que ofereix REHABILITA són:

  • Rambla de la rehabilitació: espai que té com a objectiu facilitar la interrelació entre tots els agents participants.
  • Laboratori de la rehabilitació: espai per demostracions pràctiques de productes per part dels expositors.
  • Àgora de la rehabilitació: espai per a seminaris, conferències i xerrades.
  • Trobades de negoci: B2B i networking entre empresaris i professionals.
  • Rehabitour: visites guiades per algunes de les obres de rehabilitació de més destacades de Barcelona.
  • Rehabilitar en família: informació pels ciutadants i activitats lúdiques per a nens i nenes.

Per més informació consulta la web de REHABILITA!