aquest-estiu-gaudeix-de-la-ciutat-de-barcelona

Aquest estiu, redescobreix la ciutat de Barcelona

Aquest estiu és molt singular i moltes persones estan aprofitant per redescobrir la ciutat de Barcelona. Alguns dels seus museus o punts d’interès turístic han obert les portes gratuïtament o amb descomptes per residents. Et proposem aquest recorregut.

Sagrada Família

La Sagrada Família és una de les grans icones de la ciutat i cada any rep 4,5 milions de visitants. Amb motiu de la pandèmia, la Sagrada Família va obrir per primera vegada les portes als sanitaris de manera gratuïta. A més, ha ofert visites gratis també per als barcelonins. Tot i que les entrades per al mes de juliol i agost es van esgotar en 5 minuts, el pròxim 3 d’agost es tornarà a obrir una nova tongada amb tickets per al setembre.

Park Güell

És el segon lloc més visitat després de la Sagrada Família amb més de 3 milions de visitants. Aquest part ha reduït el seu aforament al 50% i ofereix franges exclusives gratuïtes pels veïns, a primera hora del matí i última hora del vespre. A més, qualsevol persona amb el carnet de biblioteques de la Diputació de Barcelona podrà entrar gratis.

Casta Batlló

L’edifici més reconegut del Modernisme, obra d’Antoni Gaudí, també ha obert visites gratuïtes als barcelonins fins al 31 d’agost. Malauradament les entrades ja estan exhaurides.

La Pedrera

Una altra construcció de referència, La Pedrera, ha tornat a obrir les seves portes el passat 15 de juliol. Els veíns de Barcelona podran gaudir d’un 50% de descompte.

Casa Vicens

La Casa Vicens, al cor de Gràcia, mantindrà una promoció d’un descompte del 50% fins al 31 de juliol. Els visitants podran escolar l’aduioguia des del seu mòbil.

Telefèric de Montjuïc

Aquest estiu és una bona ocasió per gaudir d’un dels espais més visitats pels turistes. Les dues primeres setmanes de tornada a l’activitat van ser totalment gratuïtes pels veïns.

Com veieu aquest estiu és molt particular i un dels grans avantatges és que es podrà gaudir i redescobrir la ciutat de Barcelona mijançánt les seves obres més emblemàtiques.