gestió i manteniment d'edificis

L’AEM convoca jornades tècniques sobre gestió i manteniment d’edificis

L’Associació Espanyola de Manteniment (AEM) ha convocat una nova edició de les seves Jornades Tècniques sobre Gestió i Manteniment d’Edificis. Aquestes sessions se celebraran el pròxim 19 d’octubre a la seu de la UNED a Madrid. Entre les entitats que hi col·laboren està el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

La gestió i manteniment d’edificis

L’objectiu de l’AEM és fer difusió de les bones pràctiques del sector així com posar en contacte els diferents agents que hi intervenen (empreses de serveis, propietats i gestors tècnics, facility managers, etc.) per tal d’intercanviar experiències i processos de millora continua.

La 21ª edició d’aquestes jornades tenen el mateix objectiu. Per això durant el pròxim 19 d’octubre se celebraran col·loquis i debats sobre la gestió i el manteniment d’edificis, un punt molt important que ens ajudarà a estalviar i a mantenir les construccions durant més anys. Com sempre diem a OBRA la rehabilitació i les tasques de manteniment són essencials per l’urbanisme de les ciutats i per garantir la qualitat de vida dels seus habitants.

L’edició anterior es va celebrar a Barcelona i aquest any a Madrid. Dades pràctiques:

  • Data: 19 d’octubre
  • Seu: Escuelas Pías de Madrid (seu de la UNED)
  • Horari: de 9h a 18:30h
  • Inscripcions: AEM

Programa

El programa d’aquesta nova edició inclou conferències, sessions, taules redones, debats i col·loquis de la mà dels professionals del sector i experts en la matèria de la rehabilitació i del manteniment d’edificis.  El tema principal serà els aspectes de més impacte a la gestió del nostre patrimoni immobiliari, com l’eficiència energètica i els aspectes mediambientals.

gestió i manteniment d'edificis

El programa també ha deixat espai per presentar casos pràctics, molts d’aquests estaran enfocats als edificis d’àmbit cultural. L’últim acte, com sempre, serà una taula debat sobre les diferents tecnologies informàtiques associades i el seu impacte. Entre els casos pràctics culturals trobem el CCCB que tindrà una sessió monotemàtica a les 16h de la mà del seu responsable de manteniment, Emili Malcas.

Sobre l’AEM

L’Associació Espanyola de Manteniment és l’entitat que treballa per la gestió, el manteniment i la rehabilitació de les construccions mitjançant fòrums, esdeveniments, estudis científics, enquestes, etc. Compta amb més de 33 anys d’experiència i actualment formen part de l’AEM més de 300 entitats professionals, entre les quals trobem el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona.