Construmat 2015 - Beyond Building Barcelona

Algunes novetats del saló Beyond Building Barcelona Construmat 2015

El saló de la construcció ha estat d’allò més innovador. Beyond Building Barcelona Construmat, el renovat Saló Internacional de la Construcció de Fira de Barcelona, ha tancat la seva 19a edició mostrant quins són els vectors que marcaran el futur de la construcció del segle XXI: innovació, disseny, sostenibilitat i rehabilitació (aquesta última, juntament amb el disseny, ha suscitat molt d’interès no només entre els porfessionals, sinó també entre el públic general que ha pogut accedir al saló els dos últims dies).

En aquesta edició de BBB-Construmat s’hi han registrat un total de 710 trobades de networking, i ha rebut un total de 54.326 visitants, dels quals uns 12.000 han estat públic general (un 15% més que en la pasada edició del 2013).

Avui compartim algunes de les novetats del saló, destacant algunes de les innvoacions que s’hi han presentat. L’edició d’enguany ha estat marcada per una mirada optimista al futur del sector, i per marcar les línies del futur de la construcció.

Novetats del saló Beyond Building Barcelona Construmat 2015

A continuació presentem una petita selecció dels productes que s’han presentat en exclusiva durant aquesta edició.

  •  BIOCLIMATICA MODULAR CONCEPT

BIOCLIMATICA MODULAR CONCEPT

Es tracta d’un sistema per a construir edificis bioclimàtics amb estàndard de Passivhaus que fa servir grans prefabricats de formigó armat que originàriament estaven destinats a enginyeria civil. Gràcies a les seves característqiues, s’aconsegueixen unes temperatures interiors mitjanes d’entre 18 i 21 ºC al llarg de l’any, ja que s’aprofita la contribució aïllant del terreny tant en parets com en cobertes verdes. Més informació

  • HERGA ENERGY

Un aerogenerador d’alt rendiment que acumula excedents d’energia en forma d’energia potencial hidràulica, per poder-la aprofitar després en moments de major demanda. Més informació.

  • SPRAYFORM

sprayform - HIDROTEC SANEJAMENT SLSprayform es un sistema de rehabilitació de canalitzacions en el qual es projecta un polímer dins del tub a reparar, de manera que es forma una superfícia a l’interior del tub existent, millorant les seves característiques hidràuliques i la seva vida útil. És d’assecat instantani i no requereix temps d’espera per tornar a posar en úsl a instal·lació. Més informació.

  • ONSITEBIM

ONSITEBIMProgramari BIM basat en la web oritentat al sector de la construcció modular, que permet dissenyar projectes usant elements d’un sistema constructiu del mercat, mitjançant una interífie gràfica 3D senzilla i intuïtiva que produeix un model BIM que es pot usar amb realitat augmentada i realitat virtual.

 

Aquestes son només algunes de les novetats del saló Beyond Building Barcelona Construmat 2015, però podeu veure la resta (no menys interessants i innovadores que aquestes) aquí.