visitar els edificis modernistes de Barcelona-

Aprofita l’estiu per visitar els edificis modernistes de Barcelona

L’estiu sempre és una bona ocasió per gaudir dels emblemàtics edificis de la ciutat. És per això que des d’OBRA et recomanem visitar els edificis modernistes de Barcelona durant les pròximes setmanes. Ho tens molt fàcil: reserva la teva plaça des de la nostra web i gaudeix d’un itinerari guiat per professionals experts i destinat a petits grups de persones interessades en l’arquitectura modernista.

Com visitar els edificis modernistes de Barcelona

Visitar els edificis modernistes de Barcelona és molt senzill amb OBRA. Només heu d’accedir al nostre web i reservar la vostra plaça. El recorregut estimat de la visita és de 4 hores, on un professional expert en arquitectura i rehabilitació explicarà tots els detalles dels edificis de la visita. L’itinerari sobre el modernisme català passa per:

  • Palau Macaya, de Josep Puig i Cadafalch
  • Casa de les Punxes. de Josep Puig i Cadafalch
  • La Pedrera, de Antoni Gaudí
  • Fundació Antoni Tàpies, de Lluís Domènech i Montaner
  • Illa de la Discòrdia, formada per la Casa Lleó i Morera (Lluís Domènech i Montaner), Casa Amatller (Josep Puig i Cadafalch) i la Casa Batlló (Antoni Gaudí)

El modernisme català

Entre 1885 i 1920 es va desenvolupar a tota Catalunya, però especialment a la ciutat de Barcelona, un moviment arquitectònic conegut com el Modernisme. Aquest moviment va arribar a diferents arts, però l’aquitectura va ser el seu màxim exponent. La renovació formal, la creativat, l’ús de nous materials, la profusió de detalls o el sentit nacional, són les característiques més importants del Modernisme català.

visitar els edificis modernistes de barcelona-estiu

Els màxims representants són els arquitectes dels edificis que es veuran amb la visita guiada d’OBRA: Antoni Gaudí, Josep Puig i Cadafalch i Lluís Domènech i Montaner. L’itinerari de la visita planteja un recorregut per conèixer alguns edificis dels tres principals arquitectes del Modernisme català. A més, al llarg de la visita també parlarem dels treballs de rehabilitació que s’hi han dut a terme.