Obres de rehabilitació durant l'estiu a Barcelona

Obres de rehabilitació durant l’estiu a Barcelona

Com ja sabeu, l’estiu és l’època de l’any amb més obres de rehabilitació als carrers de Barcelona. Enguany es duran a terme 49 obres i 49 millores de pavimentacions. Entre els exemples que hi trobem: les obres per cobrir la ronda de Dalt, la construcció d’onze nous carrils bici o les actuacions de millora d’accessibilitat al transport públic. Les obres, que van començar a finals de juliol, s’allargaran fins a mitjans de setembre aproximadament.

L’estiu i les obres de rehabilitació

Quan comença l’estiu, especialment quan s’apropen les vacances, la ciutat de Barcelona aprofita per dur a terme obres de rehabilitació i millora. Igual que l’any passat, durant els mesos de juliol a setembre es realitzaran 49 obres i 49 pavimentacions per millorar els serveis, infraestructures i l’espai públic de la ciutat. Les intervencions previstes per aquest estiu són:

Obres de pavimentació:

  • Pavimentació de la ronda de Dalt, entre la sortida 11 de la C-32 i la sortida 10 de la ronda (19/20 d’agost).
  • Pavimentació de la ronda del Litoral a la zona del Morrot (4-6 i 11/13 d’agost).
  • Treballs de neteja dels túnels de les dues rondes (nits del 26 de juny al 26 de juliol)
  • Pavimentació de l’avinguda Meridiana, entre l’avinguda de Rio de Janeiro i el passeig de Fabra i Puig.
  • Pavimentació de la Gran Via, entre la plaça de Tetuan i el carrer de la Marina i entre el carrer de Mèxic i la plaça d’Espanya.

obres de rehabilitació ronda de dalt barcelona

Altres millores:

  • Urbanització de carrers i places de Sants-Montjuïc i de Sarrià-Sant Gervasi.
  • Millores a l’entorn del Park Güell
  • Millores d’accessibilitat a les xarxes de transport públic: estació de ferrocarrils d’El Putxet, metro de Barceloneta, estació de Jaume I.

Més carril bici

Un dels projectes més ambiciosos de les obres de rehabilitació de l’estiu és l’ampliació del carril bici. En total es construiran 11 nous carrils que triplicaran la xifra de quilòmetres actuals de la ciutat.

obres de rehaiblitació carril bici barcelona

Els nous carrils són: Josep Carner, París-Londres, Ganduxer, Dr Fleming, av. Pau Casals, Este Terrades, Rio de Janeiro, Degà Bahí, Sant Antoni Maria Claret-Indústria-Biscaia, Sardenya-Ramon Trias Fargas i la finalització de l’eix de Pujades-Av. Meridiana.