espai lúdic

Nou espai lúdic amb jocs d’aigua al parc de Joan Miró

Avui portem novetats pels més menuts de la casa! Aquest estiu s’obrirà un nou espai lúdic amb jocs aquàtics per a nens i nenes de 0 a 12 anys al parc de Joan Miró, al barri de la Nova Esquerra de l’Eixample, que fins ara s’habilitava als jardins de la Torre de les Aigües.

Espai lúdic per a ús familiar

Aquesta iniciativa ha estat pensada per a l’esbarjo dels més petits, ja que és molt important que els nens puguin jugar. El joc forma part del patrimoni evolutiu de la societat, i és fonamental per a la salut dels infants i per millorar les seves habilitats i relacions socials. Alhora, és important ressaltar que l’espai de jocs s’habilitarà al costat de l’escultura de la Dona i ocell de Joan Miró. Aquesta famosa obra té una alçada de 22 metres i va estar construïda entre 1981 i 1982.

espai lúdic

La ubicació exacta és al número 2 del carrer d’Aragó i es dividirà en diferents zones lúdiques:

  • Jocs d’aigua
  • Circuits aquàtics
  • Lliscadors
  • Aspersors
  • Espai per al descans

El nou espai lúdic oferirà un horari molt més ampli que la “platgeta” dels jardins de la Torre de les Aigües. Així, obrirà entre les 10 del matí i les 20 h de la tarda cada dia de la setmana (de dilluns a diumenge), i tindrà un aforament màxim de 120 persones. L’estada màxima del recinte s’establirà en dues hores i el període d’obertura serà des del 25 de juny fins al 6 de setembre.

La polémica pel soroll a la “platgeta”

L’espai que fins ara s’havia habilitat als jardins de la Torre de les Aigües comportava una polèmica entre els veïns. Aquests, havien presentat queixes formals pel soroll i davant d’aquest fet el govern municipal ha decidit habilitar el nou espai lúdic que hem estat comentant.

espai lúdic

És molt important buscar activitats per fer amb els més menuts, sobretot en èpoques d’estiu per evitar l’avorriment. Alhora, creiem que aquesta iniciativa és molt aprofitosa, ja que poder jugar al costat d’una obra escultòrica com és de Joan Miró, és tot un luxe!