Banner Setmana de l'arquitectura 2018

La setmana de l’arquitectura 2018 arriba amb força

Després de l’èxit de la primera setmana de l’arquitectura l’any passat, l’edició de 2018 arriba amb més força que mai. L’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD formen part d’una iniciativa compartida que té com a objectiu impulsar aquesta setmana. És indiscutible el vincle que hi ha entre arquitectura i ciutadania, forma part del nostre dia a dia, per tant la setmana de l’arquitectura ha de servir per fer que aquest vincle estigui cada cop més reforçat.

La setmana de l’arquitectura 2018

La segona edició de la setmana de l’arquitectura se celebrarà en diferents espais de Barcelona del 10 al 20 de maig. Gràcies a la col·laboració i participació activa de diverses institucions públiques i de la ciutadania s’ha pogut dissenyar un ampli programa on s’inclouran tota mena d’activitats relacionades amb l’arquitectura i la ciutat.

setmana de l'arquitectura

Aquesta setmana Barcelona serà el centre del món de l’arquitectura. Convidarà a tothom a aturar-se i a reflexionar sobre el valor que té l’entorn arquitectònic de la ciutat, promourà la difusió del coneixement i l’activitat arquitectònica per mitjà de l’experiència i el debat. Podrem gaudir de tot tipus d’actes arreu de Barcelona, conferències i espais de difusió conviuran amb cicles de cinema i concursos amb la clara missió de conscienciar i fer gaudir a tots els participants.

setmana de l'arquitectura

A més a més, aquesta segona edició de la setmana de l’arquitectura compta amb un atractiu afegit. Coincideix amb l’Any Europeu del Patrimoni Cultural el qual vol promoure l’intercanvi i la valoració del patrimoni cultural Europeu com a quelcom comú entre tots els ciutadans.

Per què no hi participes?

La crida a la participació és la premissa d’aquest any. Ets una institució privada? Ets una entitat? Vols formar part de la setmana d’una forma activa? En aquest cas, si vols adherir-te al programa d’activitats i organitzar algun esdeveniment només has de presentar una proposta que s’ajusti a les bases de la convocatòria d’enguany abans del 5 d’abril. Entitats de tot tipus de disciplines socials, culturals i artístiques ja hi participen!

setmana de l'arquitectura

Així doncs, sigui quina sigui la manera en la qual participis, la setmana de l’arquitectura 2018 és un molt bon moment per prendre consciència que a Barcelona tenim un patrimoni urbà d’un valor incalculable i que aquest s’ha de cuidar com és degut. Si vols tenir una idea sobre el que s’ha fet aquests darrers mesos a Barcelona, recorda que pots fer una visita a Ciutat Vella o a la Casa Vicens!