Barcelona Building Construmat

Arriba el Barcelona Building Construmat 2019

Avui presentem el Barcelona Building Construmat, una fira de referència internacional que porta activa des de l’any 2015 i acompanya la transició del sector de la construcció cap a un nou model de creixement i desenvolupament sostenible. Tot això gràcies a la digitalització, la innovació tecnològica i les noves tècniques constructives.

Barcelona Building Construmat

La fira, organitzada per Fira de Barcelona, tindrà lloc del 14 al 17 de maig de 2019 en el recinte de Gran Via. Així que si estàs interessat en el món de la construcció, ja pots reservar la data!

Barcelona Building Construmat
L’exposició preveu atraure a 450 empreses expositores, el que suposaria un 29% més que la darrera edició i un total de 55.000 visitants. Tanmateix, el recinte ja compta amb una superfície contractada del 75%, dins d’un espai total de 34.000 metres quadrats bruts del pavelló 2 del recinte, un 30% més que l’any 2017.

L’ecosistema del Barcelona Building Contrumat està format per les següents àrees: urbanisme, arquitectura i enginyeria; materials i producte; construcció i execució d’obres; manteniment i rehabilitació; sostenibilitat i economia circular.

Què hi trobaràs?

El principal objectiu de l’exposició és presentar de manera anticipada els reptes que el sector de la construcció ha d’afrontar. D’aquesta manera, aquest any el Barcelona Building Construmat coincideix amb el 40 aniversari de l’esdeveniment, potenciant l’àmbit de la innovació i la digitalització.

Barcelona Building Construmat

Aquest any el BBConstrumat disposarà de dues cases sostenibles que algunes empreses podran revestir amb materials innovadors. És una de les novetats més importants de l’edició, ja que permetrà augmentar la capacitat de visibilització de la sostenibilitat a l’exposició.

Quatre àrees temàtiques

El BBConstrumat estarà organitzat a partir de quatre espais temàtics:

-Future Arena: és un dels més importants i comptarà amb una zona que donarà a conèixer les iniciatives de diferents centres tecnològics.

-Industry Arena: empreses integrades a la zona expositiva, com per exemple: Bayer, Ciments Molins, Grohe, Knauf, Kömmerling Plataforma Passivhaus, Saint Gobain, Sika, Simon y Sorigué.

-Talks Arena: espai per reflexionar i debatre temes d’actualitat.

-Meetings Arena: zona dedicada a trobades entre diferents professionals.

Aquest any l’exposició també comptarà amb un nou espai de professionals del sector: The Professional Spot i un altre d’exposició per les empreses.

Barcelona Building Construmat

Us mantindrem informats sobre les novetats del sector de construcció i urbanisme de Barcelona i aprofitem per recordar-vos que avui és l’últim dia per assistir a l’exposició “Metròpolis de ciutats”. Us hi esperem! ;)